Terugblik

Wow, wat een prachtige dag, die 26e juni 2022, in ons gedenkwaardige feestweekend!
We kunnen terugzien op een bijzonder mooie editie van ‘Kunst in de Tuin’. Het heeft weliswaar een uurtje geregend maar de bezoekers en de kunstenaars lieten zich van de goede kant zien en zijn gewoon door blijven gaan, met of zonder paraplu.

Er waren zo’n 50 kunstenaars die onze kunstmarkt luister hebben gegeven met de presentatie van hun kunstartikelen. Zeer diverse vormen van kunst hebben we kunnen aanschouwen, te veel om op te noemen. We hebben heel wat (voor ons) nieuwe kunstenaars mogen ontvangen, naast natuurlijk de nodige personen die de vorige keer, of zelfs langer geleden, met hun aanwezigheid een bijdrage aan onze kunstmarkt hebben gegeven.
Hun positieve en warme reacties gedurende deze zondag hebben ons diep geraakt.
Wij willen u, kunstenaars en ‘achterban’, van harte danken voor het in ons gestelde vertrouwen om er een voor ons allen geslaagde Kunst in de Tuin-editie van te maken.

Wie onze kunstmarkt ook luister hebben gegeven maar dan letterlijk zijn de muzikanten die met hun mooie muziek ons hebben onderhouden. Het is een heerlijke in- en aanvulling aan het kunstgebeuren geweest. Koninklijke harmonie St. Philomena uit Chèvremont, Accordeonvereniging Accordia, Touche Manouche Gypsy Swing: onze grote dank!

Laten we ook de dames van ‘Slide dans’ niet vergeten. Hun wervelende optreden was klasse! Dank jullie wel!

Last but not least een warm applaus voor al onze vrijwilligers. Wat hebben ze hard gewerkt.
Zonder hen zouden we van deze Kunst in de Tuin niet zo’n groot en geslaagd feest hebben kunnen maken.
Volgend jaar weer…?

Nog even nagenieten? Kijk dan eens in ons foto-album.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *