Kunstenaars E t/m H


INKI EN TOINE VAN EIJS
Grafisch werk

Het etsen van koper- en zinkplaten is een eeuwenoude techniek.
Ons grafisch werk laat zien dat je er verrassende, eigentijdse kunst mee kunt maken.
Dat levert mooie, verfijnde afdrukken op in zwart/wit en in warme kleuren.


MARGARITA GAIER
Creatief stofferen van meubels; interieurconcepten


Of je voorkeur nu uitgaat naar nieuwe creatieve ontwerpen, de klassieke ambachtelijke of de moderne stoffeermethode, Margarita hergebruikt je oude meubelstuk en blaast deze weer nieuw leven en liefde in.
Met oog voor detail en gebruik van kwalitatief hoogwaardige stoffen creëert zij individuele ontwerpen afgestemd op jouw wensen. De zoektocht naar eenheid tussen product en persoon, milieubewust, tweedehands en nieuw, bruikbaarheid, hergebruik en creativiteit maken haar ontwerpen uniek en individueel. 
Website: https://www.margaritagaier.com/


NIEK GEELEN
Glas, hout, steen, metaal, schilderijen


Inspiratie voor mijn werk vind ik in de harmonie van vormen en kleuren in mijn directe omgeving. Door de toevoeging van contrasterende elementen in afwijkende materialen zoals klei, steen, hout en metaal, maak ik een nieuwe werkelijkheid. De gebruikte materialen hebben hun eigen functie en verstoren de vanzelfsprekende harmonie niet. Ook maak ik zelf mixed media werk in het platte vlak. In mijn kunstzinnig proces pas ik vaak andere technieken toe om zodoende mijn vakkennis uit te breiden.
Website: http://www.ngkunstatelier.nl


MARQUERITE GEURTS
Voorwerpen van epoxy; sieraden van zilver of goud, met stenen en parels

Ongeveer 15 jaar geleden ben ik gestart met edelsmeden maar inmiddels vervaardig ik ook nieuwe sieraden van oud goud of zilver. Hierbij ga ik niet uit van een ontwerp, maar vervaardig een sieraad naar wens op geleide van mijn intuïtie. Hierdoor ontstaan sieraden die meteen ook een verhaal.
Tijdens de coronapandemie ben ik gestart met het vervaardigen van voorwerpen en sieraden van epoxyhars. Ook deze voorwerpen worden, weliswaar met behulp van een mal, geheel intuïtief vervaardigd. Facebook: https://www.facebook.com/380880335419328


REGINA GIEPMANS
Beeldende kunst en keramiek


De kracht van werken met klei geeft mij een rustgevend gevoel; ik kan hierbij mijn eigen creativiteit heerlijk haar gang laten gaan. Werken met verschillende materialen spreken mij zeer aan en zie je dan ook in mijn werk terug. Daarbij blijf ik nog elke dag leren van andere kunstenaars en iedere nieuwe situatie.
Website: https://www.reginagiepmans.nl/


SUZANNE VAN GOMPEL
Abstracte schilderijen, bijzettafels en handgemaakte onderzetters

Ik maak kunstgerelateerde producten zoals unieke handgemaakte onderzetters, abstracte schilderijen op canvas, hout en keramiek in hoogwaardige kwaliteit.
De acrylgegoten bijzettafels zijn echte blikvangers voor je interieur.
Website: https://suzanneartcreations.nl/


DEIDRE GUBBELS
Polymeer klei sieraden, illustraties, bedrukte tassen, art garens, sjaals

In mijn atelier werk ik met polymeer klei en maak hier zeer kleurrijke, fijne, gedetailleerde sprookjesachtige illustraties en sieraden mee. Van de illustraties verkoop ik ook prentkaarten, art prints en bedrukte tassen. Eind dit jaar komt mijn eerste kinder-prentenboek uit.
Daarnaast werk ik ook met wol en daar spin ik op mijn handbeschilderde spinnewiel unieke, kleurrijke, getextureerde art garens van die ik vermaak tot bijzondere, in het oog springende sieraden en accessoires, zoals kettingen en sjaals.
Website: www.deidredreams.com


JET EN NIEK VAN HAAREN
Keramiek

Wij exposeren met zelf gedraaid en -geglazuurd keramiek en mogelijk ook enkele schilderijen.


PETER HENDRIKS
Schilderijen en mixed media

Mijn schilderijen hebben een “eigen-zinnig” karakter. Het is mijn manier om me te onderscheiden van andere beeldhouwers en schilders. Ik combineer graag materialen en technieken in mijn schilderijen.
Website: www.peterhendriks.eu 


ANJES HUPPERETZ
Sieraden en kleding


Ik ben erg graag kunstzinnig bezig . Mijn creatieve ader ligt bij het maken van sieraden en kleding uit eigen Atelier