Spannend

Het is toch altijd weer een beetje spannend…
Ondanks onze jarenlange ervaring is het elk jaar weer een hele kluif om alles goed op de rails te hebben staan voor onze Kunstmarkt. Maar om even in dezelfde beeldspraak te blijven: we zitten op het goede spoor en het treintje loopt lekker.

Alle kramen zijn vergeven, bezet met door ons zorgvuldig geselecteerde kunstenaars. Sommige kunstenaars komen al jarenlang bij Kunst in de Tuin maar ook dit jaar hebben we weer een flink aantal (voor ons) nieuwe gezichten. Leuk om met hun vaak verrassend aanbod aan kunst kennis te mogen maken.

Ook wat de PR betreft hebben we ons heel wat moeite getroost. U zult naast de banners, posters en flyers in de directe omgeving ook in de kranten en op internet onze aandachttrekkende reclame tegenkomen. Kortom: het leeft!

Last but not least gaat het weertje de komende dagen de goede kant op, hebben we vernomen. Dat zou fijn zijn en maakt het een stuk gemakkelijker om een en ander op de juiste plaats in de tuin te krijgen. Blijven duimen dus!